Sutrisno, H., Hardiman, G., Pandelaki, E., & Susi, T. (2019). Living in Harmony: Acculturation of Balinese and Dayak Ngaju Cultures in Basarang Jaya Village, Central Kalimantan. Jurnal Ilmiah Peuradeun, 7(3), 401-412. doi:10.26811/peuradeun.v7i3.279