Aswita, D., Sarong, M., & Sugianto, S. 2015 Sep 28. EARLY STUDY OF AQUATIC BIODIVERSITY IN TEUPIN LAYEU IBOIH SABANG FOR MARINE ECOTOURISM. Jurnal Ilmiah Peuradeun. [Online] 3:3