Aswita, Dian, M Ali Sarong, & Sugianto Sugianto. " EARLY STUDY OF AQUATIC BIODIVERSITY IN TEUPIN LAYEU IBOIH SABANG FOR MARINE ECOTOURISM." Jurnal Ilmiah Peuradeun [Online], 3.3 (2015): 381-390. Web. 25 Jan. 2020